Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ivellios Site Admin
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 5:47 pm Temat postu: Ivellios |
|
|
Wypadałoby aby administrator przywitał się z użytkownikami, co też niniejszym czynię
Z imienia znany jako Marek, w Internecie występuję jako Ivellios (jak wpiszecie w Google mój nick to 90% tych Ivelliosów co wyskoczą to jestem ja ). Na codzień chodzę do technikum i do szkoły muzycznej (fagot + fortepian + chór + teoria ), zaś w "cyberświecie" tworzę strony internetowe, głównie o dość nietypowej tematyce (zjawiska paranormalne www.paranormalium.pl i kryptozoologia www.kryptozoologia.pl ) i na potrzeby stron tłumaczę artykuły z angielskiego na polski. Jeden z artykułów ukazał się w grudniu w czasopiśmie "Nieznany Świat"
To narazie tyle. Reszty na mój temat dowiecie się w swoim czasie  _________________ www.paranormalium.pl | www.kryptozoologia.pl | www.gregorian.zjawiska.hosted.pl |
|
Powrót do góry |
|
Ania
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 6:00 pm Temat postu: |
|
|
No to witam w klubie zjawiska paranormalne to jest coś tylko czytać i sie dowiadywać, to już gęsia skórka, a zobaczyć np Chubacabrę  _________________ Pardon my boy... |
|
Powrót do góry |
|
vampir
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 5:26 am Temat postu: |
|
|
no to i ja się przedstawię. Póki co uczęszczam do technikum elektrornicznego. (Mam, nadzieję ,że matura dobrze mi poszła. Moim hobby jest muzyka, jazz, i punk rock * sam mam kapelę ). Co do moich ściślejszych zainteresowań. Tworzę strony o tematyce RPG i cRPG. |
|
Powrót do góry |
|
Ivellios Site Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|